Ga naar hoofdinhoud

kunststofspuitgieten

Eindeloze mogelijkheden

Voor kunststofspuitgieten is vakkennis, ervaring en specialisme nodig. Kunststofspuitgieten biedt eindeloos veel mogelijkheden bij het creëren van een product. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om maatwerk producten te produceren.

Afspraak maken

ontwikkelproces

Proefspuiten & samenwerken

In de beginfase van uw productontwerp speelt testen een belangrijke rol. Bij een proefspuiting beoordelen we het product op de gewenste functies. Vanaf het begin denken we actief met u mee over het uiteindelijke doel en het beoordelen van uw eindproduct. Tijdens het spuitgietproces kunt u rekenen op goede begeleiding.

start productieproces

Aluminium en stalen matrijzen

Zodra het besproken productontwerp klaar is, wordt de matrijs gemaakt. De matrijs bepaalt de uiteindelijke kwaliteit van het product. Een aluminium matrijs kan ten opzichte van een stalen matrijs een interessant alternatief zijn, zeker als u kleinere series afneemt. Is de verwachte afzet juist groot? Dan adviseren wij een stalen matrijs, vanwege langere levensduur.

De beste kwaliteit

Bij Injecaô Plastica draait alles om kwaliteit. Wij produceren alle producten 24/7 in onze eigen fabriek in Nederland.

Snelle levertijden

Door de productie in Nederland zijn de lijnen kort en leveren wij de producten zo snel als wij kunnen.

Perfecte match

In ons netwerk hebben wij veel leveranciers die u een stap verder brengen. Wij gaan voor de perfecte match binnen ons netwerk.

diverse materialen

Duurzaam

Kunststof als materiaal is ideaal. De productiemogelijkheden van kunststof zijn eindeloos. Het is licht in gewicht, gemakkelijk te recyclen en sterk. Eigenschappen die zorgen voor een duurzaam product. Een nóg duurzamer product laten maken? Kies dan voor een product van biologisch afbreekbaar, biobased of gerecycled kunststof.

Vraag naar de mogelijkheden
Back To Top