Ga naar hoofdinhoud

zo werken wij

Actief meedenken

Succesvolle samenwerking met de klant. Dat is onze kracht. Met onze jarenlange ervaring in het kunststofspuitgieten merkt u dit op alle vlakken. Zo maken wij alle producten naar uw wens. Deze flexibiliteit gebruikt u in het productontwerp, de grootte en materiaalkeuze. Flexibiliteit, snelheid, kwaliteit en betrokkenheid. Dit zijn onze kernbegrippen.

Afspraak maken

kunststofspuitgieten

Van ontwerp tot product

Ons bedrijf telt meerdere spuitgietmachines waarmee wij producten maken, variërend van 0,1 gram tot 1,8 kilogram. Het enige dat u nodig heeft is een productontwerp. Het liefst in concept. Dit geeft ons de mogelijkheid om vanaf de ontwerpfase met u mee te denken. Door de juiste begeleiding voldoet het product aan uw wensen en wordt een perfect resultaat behaalt.

Meer over ons

Passend advies

Laat ons in de ontwerpfase al meedenken. Wij zijn op de hoogte van alle materialen en technische mogelijkheden.

De beste kwaliteit

Productie vindt 24/7 plaats in onze eigen fabriek in Nederland. Hier draait alles om kwaliteit.

Perfecte match

Ons netwerk bestaat uit veel leveranciers en partners die u een stap verder brengen. Wij gaan voor de perfecte match binnen ons netwerk.

geavanceerd proces

Allround spuitgieten

Bij Injecaô Plastica werken wij met meerdere spuitgietmachines waarmee diverse maatwerk producten gefabriceerd worden. Producten van 0,1 gram tot 1,8 kilo. Wij maken gebruik van de geavanceerde spuitgietmachines van Arburg. Deze zijn betrouwbaar, snel en hebben wij voorzien van robots.

Kunststofspuitgieten
Back To Top