Ga naar hoofdinhoud

familiebedrijf

Vol passie samenwerken en aan de slag

Injecaô Plastica is een echt Nederlands familiebedrijf. Al meer dan 20 jaar wordt hier met het hele team met veel plezier gewerkt. Met z’n allen zorgen we dat het bedrijf op rolletjes loopt. Oprichter en tevens directeur, Leo van Duijn, houdt zich voornamelijk bezig met de productie en is altijd op de werkvloer te vinden. Ook zijn zonen maken inmiddels onderdeel uit van het bedrijf. Zo is Niels bedrijfsleider. Hij is het eerste aanspreekpunt voor klanten en houdt zich bezig met managementactiviteiten. Evan is verantwoordelijk voor de logistieke afdeling en heeft nauw contact met onze vaste transporteurs. Hij zorgt voor de snelle en zorgvuldige leveringen. Beau houdt zich bezig met het ondersteunen van de productiemedewerkers.

Afspraak maken

geschiedenis

Hoe het begon

Leo van Duijn is in 2001 begonnen met één spuitgietmachine. Met deze machine kon hij al heel wat klanten voorzien van producten. Het aantal klanten begon steeds verder toe te nemen. De passie van Leo zorgde voor een groei van Injecaô Plastica. Hierdoor moest het bedrijf verhuizen naar een grotere locatie. Inmiddels kunt u ons vinden aan de Cornelis Verolmeweg in Sassenheim.

onze fabriek

Oer-Hollands

Onze naam is opvallend en daar zijn wij trots op. De naam Injecaô Plastica is Portugees, dit betekend het injecteren van plastic. Deze naam is tot stand gekomen omdat Leo bij de oprichting een opvallende naam zocht. Een goede vriend kwam met het idee voor de naam ‘Injecaô Plastica’, wat kunststofspuitgieten betekent in het Portugees. Oer-Hollands met een unieke naam!

Snelheid en flexibiliteit

Wij produceren alle producten 24/7 in onze eigen fabriek in Nederland. Hier draait alles om kwaliteit.

Ervaring en expertise

Door de productie in Nederland zijn de lijnen kort en leveren wij de producten zo snel als wij kunnen. Handig, kunt u het gelijk in gebruik nemen.

Meedenkend en adviserend

Ons netwerk bestaat uit veel leveranciers en partners die u een stap verder brengen. Wij gaan voor de perfecte match.

samenwerken

Begeleiden van begin tot eind

Met elkaar in gesprek gaan én blijven, dat vinden wij belangrijk. Procesmatig gaan wij voor u aan de slag. Voordat uw product wordt geproduceerd, bekijken wij graag het productontwerp. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van waardevol advies. Door aanpassingen door te voeren en veel te testen, houdt u uiteindelijk een product over wat aan uw wensen en de gestelde eisen voldoet. Wij streven continu naar verbetering en om het beste uit uw product te halen.

Meer lezen
Back To Top